Απόπειρα αποκλεισμού από τις εκλογές της «Θεσσαλονίκης της Ανατροπής»

Η Δημοτική Κίνηση «Θεσσαλονίκη της Ανατροπής Κυβέρνησης – ΕΕ – ΔΝΤ – Καλλικράτη» καταγγέλλει και καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την προσπάθεια αποκλεισμού της από τις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές, που έλαβε χώρα σήμερα 23-10-2010, κατά τη διαδικασία ανακήρυξης του Συνδυασμού. Συγκεκριμένα, με το επιχείρημα ότι αναφέρει στον τίτλο της τις λέξεις «ΕΕ» και «ΔΝΤ», επιχειρήθηκε από το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης να μην ανακηρυχθεί ως Συνδυασμός που κατέρχεται στις Δημοτικές Εκλογές.

 

Όμως, με ψήφους 2-1 (μειοψήφησε η Πρόεδρος του Δικαστηρίου, που εξέφρασε την παραπάνω άποψη) τελικά το Δικαστήριο ανακήρυξε τον Συνδυασμό μας. Επίσης, το ίδιο Δικαστήριο, χρησιμοποιώντας γελοία επιχειρήματα, τα οποία δεν βρίσκουν έρεισμα ακόμα και στον ίδιο το Νόμο, δεν ανακήρυξε, δηλαδή απέκλεισε, 12 υποψηφίους μας από την 5η Δημοτική Κοινότητα (5ο Διαμέρισμα).

Η φίμωση κάθε ανατρεπτικής φωνής και άποψης που θέλει να επιβάλει η Κυβέρνηση σε συνεργασία με τις Δικαστικές Αρχές, που γίνονται πιόνια επιβολής μίας σκληρής και ανελεύθερης πολιτικής, παραβιάζοντας ακόμα και το ίδιο τους το Σύνταγμα, ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ. Τους «ενοχλήσαμε» γιατί καταφερόμαστε κατά της ΕΕ και του ΔΝΤ.

 

ΑΚΟΜΑ δεν είδαν τίποτα, από αυτό που τους περιμένει. Μόνη απάντηση η υπερψήφιση του Συνδυασμού μας και η συμμετοχή όλων στους αγώνες που έρχονται. ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ Η ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ – ΕΕ – ΔΝΤ.

 

 

Θεσσαλονίκη, 23 Οκτωβρίου 2010

Δημοτική Κίνηση «Θεσσαλονίκη της Ανατροπής Κυβέρνησης – ΕΕ – ΔΝΤ – Καλλικράτη»

Υπ. Δήμαρχος: Ζήσης Κλεισιάρης

Τηλ. επ. 6936167691, http://thessanatropi.wordpress.com/

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: