Η «Ανταρσία στο Αιγαίο» μπαίνει στο Περιφερειακό Συμβούλιο

Ανταρσία στο Αιγαίο - Αντικαπιταλιστική ΑριστεράΝίκος Μανάβης

Δεκτή έγινε η ένσταση που κατέθεσε ο περιφερειακός συνδυασμός«Ανταρσία στο Αιγαίο» από το πέμπτο τμήμα του Διοικητικού Εφετείου Πειραιά, με αποτέλεσμα να ανακηρύσσεται Περιφερειακός Σύμβουλος ο επικεφαλής του συνδυασμού Ανδρέας Μπάλλας. Ο κ. Μπάλλας λαμβάνει την έδρα στην Περιφερειακή Ενότητα Λέσβου και αυτό έχει ως συνέπεια να χάνει την έδρα ο κ. Γεώργιος Νικολακόπουλος από τον συνδυασμό της Χριστιάννας Καλογήρου που είχε ανακηρυχθεί Περιφερειακός Σύμβουλος από το Πρωτοδικείο Μυτιλήνης. Επειδή όμως ο συνδυασμός της κ. Καλογήρου θα πρέπει να έχει 25 περιφερειακούς συμβούλους θα πάρει μια επιπλέον έδρα στο δεύτερο γύρο. Την έδρα αυτή την λάβει από την Περιφερειακή Ενότητα της Λήμνου και την χάνει ο συνδυασμός του Νάσου Γιακαλή, με συνέπεια να χάσει την έδρα του ο Περιφερειακός Σύμβουλος Σάββας Βαρελτζής.antarsia_mpalas

Σε δήλωση του στο «Ε» ο επικεφαλής της Ανταρσία στο Αιγαίο Ανδρέας Μπάλλας είπε:

«Ο λαός του Βορείου Αιγαίου με την ψήφο του μας έστειλε στο Περιφερειακό Συμβούλιο. Η απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Πειραιά απλά κάνει ορθή εφαρμογή του νόμου. Θα ήταν άδικο η Ανταρσία στο Αιγαίο για δεύτερη φορά να χάσει την έδρα που δικαιούται.

Η φωνή μας στο Περιφερειακό Συμβούλιο θα είναι η φωνή των εργαζομένων, των φτωχομεσαίων αγροτών, των νέων και των λαϊκών στρωμάτων που στενάζουν από την αντιλαϊκή πολιτική που εφαρμόζουν κυβέρνηση, τρόϊκα και Ε.Ε. Θα είμαστε φωνή αγώνα και ανατροπής κάθε αντιλαϊκής πολιτικής».

emprosnet.gr

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: