Περιοδεία της «Ανταρσία στην κεντρική Μακεδονία» στη Νάουσα

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Στον χώρο θυσίας της Αράπιτσας και ακολούθως στο κέντρο της Νάουσας βρέθηκαν το Σάββατο μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και του περιφερειακού σχήματος «Ανταρσία στην κεντρική Μακεδονία» με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Θανάση Αγαπητό και μοίρασαν προεκλογικό υλικό με τις θέσεις του σχήματος στους εκατοντάδες κατοίκους της πόλης που τίμησαν με την παρουσία τους την ημέρα της θυσίας.
Οι υποψήφιοι και τα μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ συγκεντρώθηκαν από νωρίς στον χώρο του μνημείου της Αράπιτσας, έξω από τον χώρο των επισήμων και των εκπροσώπων του κράτους, και τίμησαν την σημερινή ημέρα αντί κατάθεσης στεφάνου φωνάζοντας συνθήματα κατά των μνημονίων και της ΕΕ. Στην συνέχεια κατέβηκαν στο χώρο της παρέλασης και όταν τελείωσε αυτή, μοίρασε το υλικό που είχαν στους πολίτες που ήταν εκεί καθώς και στα καφέ που ήταν γεμάτα και συζήτησαν μαζί τους.
Η παρέμβαση «έκλεισε» με μοίρασμα στα καφέ του κέντρου και της κεντρικής πλατείας. Η «Ανταρσία στην κεντρ. Μακεδονία», την Πέμπτη, έκανε παρέμβαση στο κέντρο της Βέροιας μοιράζοντας υλικό στους διερχόμενους πολίτες και μετά μοίρασε προεκλογικό υλικό στα καταστήματα της αγοράς καθώς και στα καφέ του κέντρου γνωρίζοντας ικανοποιητική αποδοχή.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: