Νέο κύμα τρομοκρατίας στη Χαλκιδική: Δήλωση Φρ. Ρηγόπουλου, υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη της Ανταρσίας στην Κ. Μακεδονία

1Δήλωση του Φραγκίσκου Ρηγόπουλου, υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής της Ανταρσίας στην Κ. Μακεδονίας-Αντικαπιταλιστική Αριστερά

Ξημερώματα Πέμπτης και στην Ιερισσό αναβίωσε το γνωστό έθιμο της παράδοσης-παραλαβής δικαστικών εγγράφων. Άλλος ένας αγωνιστής Χαλκιδικιώτης στοχοποιείται από τους κατασταλτικούς μηχανισμούς. Άλλο ένα «ένοχο» DNA θα προστεθεί στο κυνήγι μαγισσών που έχουν στήσει οι θεσμικοί φορείς για να τηρήσουν τις σχέσεις υποτέλειας που έχουν με ELDORADO και Μπόμπολα.

Μαζί με τον νέο «τρομοκράτη» που ανακάλυψε η αμερόληπτη δικαιοσύνη, διώκεται ο κάθε αγωνιστής, ο κάθε ελεύθερα σκεπτόμενος άνθρωπος. Διώκονται οι ατομικές ελευθερίες και τα ανθρώπινα δικαιώματα. Διώκεται κάθε ιδέα που εναντιώνεται στις ορέξεις του συστήματος.

Καθόλου τυχαία δεν είναι η χρονική στιγμή που επιλέγουν να κάνουν αυτή την κίνηση. Λίγες μόλις μέρες πριν τις εκλογές το μήνυμα «Καθίστε φρόνιμοι αλλιώς…» μετατρέπεται σε «Ψηφιστε σωστά και κάτι θα γίνει». Ο κύκλος διαπλοκής και διαφθοράς που έχει στηθεί ανάμεσα σε Τοπικούς Άρχοντες – Δικαιοσύνη – Κεφάλαιο προσπαθεί να εξασφαλίσει τη συνέχεια της ύπαρξής του χτυπώντας σκληρά με το μόνο τρόπο που γνωρίζει. Με την τυφλή τρομοκρατία και τους ψυχολογικούς εκβιασμούς.

Στο πλευρό όλων των κατηγορούμενων, όλων των αγωνιστών πρέπει να σταθούμε όλοι όσοι πιστεύουμε στη λογική, στα ιδανικά, στο δίκιο και τη νίκη αυτού του αγώνα. Δε μπορούμε να βασιστούμε σε αυτούς που μας κυνηγάνε για να μας δικαιώσουν. Οι νίκη θα έρθει στον δρόμο, στο βουνό και έξω από δικαστήρια, δημαρχεία, Ασφάλειες. Την νίκη θα την δώσουν οι αγωνιστές και όχι οι περιστασιακοί υποστηρικτές του κινήματος.

  • Κάτω τα χέρια απ’ τους αγωνιστές. Το δίκιο δεν δικάζεται, οι κοινωνικοί αγώνες δεν ποινικοποιούνται.
  • Να αποσυρθούν όλες οι κατηγορίες από τους διωκόμενους αγωνιστές.
  • Αγώνας για τη Γη και την Ελευθερία

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: